Gratis verzending boven de €50,-
Verzending binnen 1 - 3 dagen
Top beoordeeld
Gratis inpakservice
Menu
30% korting op ALLES met de code HERFST30

Retourneren

Mag ik mijn bestelling retourneren?
Niet tevreden over je bestelling? Natuurlijk mag je de items binnen 14 dagen zonder opgave van reden retourneren. Zodra je artikel retour is ontvangen, zullen wij deze checken en je geld weer terugstorten via de betaalmethode waarmee je jouw order hebt betaald. Je mag je bestelling (op eigen kosten) retour sturen naar onderstaand adres:

MANZ Lifestyle
Fahrenheitstraat 22
6003 DC Weert

Retourprocedure:

Stap 1: Doe de producten die je retour wilt zenden terug in een stevige doos.
Stap 2: Print het retourformulier uit, vul het in en voeg het toe aan de doos. Geen printer?
​Stuur ons dan even een mailtje met de artikelen die je retour stuurt o.v.v. je naam, e-mailadres en ordernummer!
Stap 3: Schrijf het retouradres op en plak deze over je eigen adres.
Stap 4: Breng het pakket naar een PostNL locatie (www.post.nl/locatiewijzer). Let op: Kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.
Stap 5: Bij PostNL ontvang je een bewijs van de retourzending. Bewaar deze goed. 
Stap 6: Wij regelen de rest!

Let op:

- Vul altijd het retourformulier in en stuur deze mee met de retourzending of stuur ons een mailtje (info@manzlifestyle.nl). Wij nemen geen retourzendingen retour die niet aan deze voorwaarden voldoen.
- Artikelen die beschadigd of kapot zijn, kunnen niet worden geretourneerd. Product beschadigd ontvangen? Neem dan altijd eerst (zo snel mogelijk) contact op met onze klantenservice.
- Het retourneren van een bestelling is voor eigen kosten.
- Je bent zelf verantwoordelijk voor een pakketje totdat in goede orde door ons is ontvangen. Bewaar je verzendbewijs dus altijd goed!


Retourformulier downloadenIs retourneren gratis?
De retourkosten zijn voor eigen rekening als je ervoor kiest jouw order naar ons terug te sturen. 

Hoe werkt het retourneren?
Natuurlijk mag je de items binnen 14 dagen zonder opgave van reden retourneren. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Retourneer je slechts een deel van je bestelling? Dan krijg je het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@manzlifestyle.nl of het bovenstaande retourformulier downloaden en in de verzenddoos bijvoegen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de retour terugstorten.

Aan het laden...